ГОЛЕМА БОЖИКНА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА БОЖИКНА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 01.01-03.01.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА НОВОГОДИШНА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА НОВОГОДИШНА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 25.12-27.12.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 18.12-20.12.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 11.12-13.12.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 04.12-06.12.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...