ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 02.02-06.02.2019

ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 02.02-06.02.2019

Акцијата трае од 02.02-06.02.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 19.01-23.01.2019

ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 19.01-23.01.2019

Акцијата трае од 19.01-23.01.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 12.01-16.01.2019

ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 12.01-16.01.2019

Акцијата трае од 12.01-16.01.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ БОЖИЌЕН ПОПУСТ 05.01-09.01.2019

ГОЛЕМ БОЖИЌЕН ПОПУСТ 05.01-09.01.2019

Акцијата трае од 05.01-09.01.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 20% 559.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00 РФ-ГЕЛ...