ГОЛЕМА НОВОГОДИШНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА НОВОГОДИШНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 26.12-29.12.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 15% 796.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 30% 658.00...
ГОЛЕМ ПРАЗНИЧЕН ПОПУСТ од 5% до 40%

ГОЛЕМ ПРАЗНИЧЕН ПОПУСТ од 5% до 40%

Акцијата трае од 19.12-22.12.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 12.12-15.12.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 15% 799,00...
ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА ДЕКЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 05.12-08.12.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 0% 936.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 10% 846.00...