ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 25.07-28.07.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 15% 799,00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 18.07-21.07.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 15% 799.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 0% 936.00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 11.07-14.07.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 15% 799.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 0% 936.00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 04.07-07.07.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 10% 846.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00...