ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 02.08-03.08.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 5% 889,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 26.07-27.07.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 5% 889,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 50%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 50%

Акцијата трае од 19.07-20.07.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 50%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 50%

Акцијата трае од 12.07-13.07.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 50%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 50%

Акцијата трае од 05.07-06.07.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...