ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ 24.11-28.11.2018

ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ 24.11-28.11.2018

Акцијата трае од 24.11-28.11.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 15% 498.00 РНЧ-С1...
ГОЛЕМ “BLACK FRIDAY” ПОПУСТ 19.11-23.11.2018

ГОЛЕМ “BLACK FRIDAY” ПОПУСТ 19.11-23.11.2018

Акцијата трае од 19.11-23.11.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 15% 498.00 РНЧ-С1...
ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ 10.11-14.11.2018

ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ 10.11-14.11.2018

Акцијата трае од 10.11-14.11.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 10% 527.00 ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm...
ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ 03.11-07.11.2018

ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ 03.11-07.11.2018

Акцијата трае од 03.11-07.11.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm...