ГОЛЕМ ПРВОМАЈСКИ ПОПУСТ 28.04-02.05.2018

ГОЛЕМ ПРВОМАЈСКИ ПОПУСТ 28.04-02.05.2018

Акцијата трае од 28.04-02.05.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА 21.04-25.04.2018

ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА 21.04-25.04.2018

Акцијата трае од 21.04-25.04.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМА АПРИЛСКА АКЦИЈА 14.04-18.04.2018

ГОЛЕМА АПРИЛСКА АКЦИЈА 14.04-18.04.2018

Акцијата трае од 14.04-18.04.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМА ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА 06.04-11.04.2018

ГОЛЕМА ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА 06.04-11.04.2018

Акцијата трае од 06.04-11.04.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...