ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 28.06-29.06.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 21.06-22.06.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 25% 705,00...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 14.06-15.06.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 25% 705,00...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 07.06-08.06.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 25% 705,00...