ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 23.08-24.08.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 10% 842.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 20% 752.00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 16.08-17.08.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 09.08-10.08.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00...