ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

  Попустот трае од 28.05-30.05.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

  Попустот трае од 21.05-23.05.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

  Попустот трае од 14.05-16.05.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 5% 948,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

  Попустот трае од 07.05-09.05.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 5% 948,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...