ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 23.02-27.02.2019

ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 23.02-27.02.2019

Акцијата трае од 23.02-27.02.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 16.02-20.02.2019

ГОЛЕМ ЗИМСКИ ПОПУСТ 16.02-20.02.2019

Акцијата трае од 16.02-20.02.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...
ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ од 5%-55%

ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ од 5%-55%

Акцијата трае од 09.02-13.02.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...