ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

  Попустот трае од 25.06-27.06.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

  Попустот трае од 18.06-20.06.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

  Попустот трае од 11.06-13.06.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

  Попустот трае од 04.06-06.06.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...