ГОЛЕМА ПРВОМАЈСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ПРВОМАЈСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 01.05-04.05.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 25% 705,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 24.04-27.04.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 15% 796,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 17.04-20.04.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 10.04-13.04.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 03.04-06.04.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-ГЕЛ...