ГОЛЕМ ПРОЛЕТЕН ПОПУСТ од 5% до 55%

ГОЛЕМ ПРОЛЕТЕН ПОПУСТ од 5% до 55%

Акцијата трае од 30.03-03.04.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ ПРОЛЕТЕН ПОПУСТ од 5% до 55%

ГОЛЕМ ПРОЛЕТЕН ПОПУСТ од 5% до 55%

Акцијата трае од 23.03-27.03.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...
ВО ПРЕСРЕТ НА МЛАДЕНЦИ….ДО 55% ПОПУСТ

ВО ПРЕСРЕТ НА МЛАДЕНЦИ….ДО 55% ПОПУСТ

Акцијата трае од 16.03-20.03.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 15% 594.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ МАРТОВСКИ ПОПУСТ….. од 5%-55%

ГОЛЕМ МАРТОВСКИ ПОПУСТ….. од 5%-55%

Акцијата трае од 09.03-13.03.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Продажна цена Соработничка  Цена Бодови Процент на намалување Акциска Продажна цена Акциска Соработничка цена Акциски Бодови БИОСАНОР БИОСАНОР (...
ВО ПРЕСРЕТ НА 8-МИ МАРТ….. од 5%-55%

ВО ПРЕСРЕТ НА 8-МИ МАРТ….. од 5%-55%

Акцијата трае од 02.03-06.03.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 20% 559.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00 РФ-ГЕЛ...