ГОЛЕМ  ЛЕТЕН ПОПУСТ 30.06-04.07.2018

ГОЛЕМ ЛЕТЕН ПОПУСТ 30.06-04.07.2018

Акцијата трае од 30.06-04.07.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 20% 2396.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМ ЈУНСКИ ПОПУСТ 23.06-27.06.2018

ГОЛЕМ ЈУНСКИ ПОПУСТ 23.06-27.06.2018

Акцијата трае од 23.06-27.06.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМ ЈУНСКИ ПОПУСТ 16.06-20.06.2018

ГОЛЕМ ЈУНСКИ ПОПУСТ 16.06-20.06.2018

Акцијата трае од 16.06-20.06.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМ ЈУНСКИ ПОПУСТ 09.06-13.06.2018

ГОЛЕМ ЈУНСКИ ПОПУСТ 09.06-13.06.2018

Акцијата трае од 09.06-13.06.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...
ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА 02.06-06.06.2018

ГОЛЕМА ЈУНСКА АКЦИЈА 02.06-06.06.2018

Акцијата трае од 02.06-06.06.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 25% 2246.00 ГРЦ-90 GRACJA –  ...