ГОЛЕМ НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ 29.12.2018-02.01.2019

ГОЛЕМ НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ 29.12.2018-02.01.2019

Акцијата трае од 29.12.2018-02.01.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 20% 559.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00...
ГОЛЕМИ ЗИМСКИ-ПРАЗНИЧНИ ПОПУСТИ 22.12-26.12.2018

ГОЛЕМИ ЗИМСКИ-ПРАЗНИЧНИ ПОПУСТИ 22.12-26.12.2018

Акцијата трае од 22.12-26.12.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 20% 559.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМ ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТ 15.12-19.12.2018

ГОЛЕМ ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТ 15.12-19.12.2018

Акцијата трае од 15.12-19.12.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699,00 15% 594,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 20% 469,00 РНЧ-С1...
ГОЛЕМ ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТ 15.12-19.12.2018

ГОЛЕМ ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТ 08.12-12.12.2018

Акцијата трае од 08.12-12.12.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699,00 10% 629,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 20% 469,00 РНЧ-С1...
ГОЛЕМ ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТ 15.12-19.12.2018

ГОЛЕМ ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТ 01.12-05.12.2018

Акцијата трае од 01.12-05.12.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 10% 629.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 20% 469.00 РНЧ-С1...