ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 30.01-02.02.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 23.01-26.01.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00...
ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 16.01-19.01.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00...
ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 09.01-12.01.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 15% 796,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00...
ГОЛЕМА БОЖИКНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА БОЖИКНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 02.01-05.01.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 15% 796,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00...