ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 25.09-27.09.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 0% 940,00 РФ-КУПКА...
ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 18.09-20.09.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 0% 940,00 РФ-КУПКА...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 11.09-13.09.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 0% 940,00 РФ-КУПКА...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 04.09-06.09.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 10% 846,00...