Голема јануарска акција од 27.01-31.01.2018

Голема јануарска акција од 27.01-31.01.2018

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА Акцијата трае од 27.01-31.01.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 15% 2546.00...
Голема јануарска акција од 20.01-24.01.2018

Голема јануарска акција од 20.01-24.01.2018

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА Акцијата трае од 20.01-24.01.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995,00 15% 2546,00...
Голема јануарска акција од 13.01-17.01.2018

Голема јануарска акција од 13.01-17.01.2018

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА Акцијата трае од 13.01-17.01.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 10% 2696.00...
Голема јануарска акција од 07.01-11.01.2018

Голема јануарска акција од 07.01-11.01.2018

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА Акцијата трае од 07.01-11.01.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 10% 2696.00...