ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 27.11-29.11.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998.00 10% 898.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989.00 15% 841.00...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 20.11-22.11.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998.00 10% 898.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989.00 15% 841.00...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 13.11-15.11.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 06.11-08.11.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...