Акцијата трае од 25.12-27.12.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст
БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00
МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00
РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 20% 469,00
РНЧ-С1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 1 пакување 370,00 5% 352,00
РНЧ-Г1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 1пакување 370,00 5% 352,00
РНЧ-С4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 4 пакување 999,00 5% 949,00
РНЧ-Г4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 4 пакување 999,00 5% 949,00
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 1995,00 25% 1496,00
ГРЦ-90 GRACJA –   ХИДРАТАНТНА КРЕМА СО АЛОЕ – 50мл 680,00 25% 510,00
ГРЦ-96 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО ОРХИДЕА ПРОТИВ БРЧКИ – 50мл 680,00 25% 510,00
ГРЦ-98 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО МАСЛО ОД РУЖИ И РЕТИНОЛ – 50мл 680,00 25% 510,00
ГРЦ-99 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ И КАЛЦИУМ  – 50мл 680,00 25% 510,00
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 698,00 15% 593,00
ДЕО-СПРЕЈ-АЛОЕ ДЕО СПРЕЈ СО АЛОЕ ВЕРА И КРИСТАЛЕН КАМЕН 788,00 10% 709,00
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 762,00 10% 686,00
РОЛОН-ФРЕШ ROYAL ROLL-ON FRESH NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 788,00 5% 749,00
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 1088,00 20% 870,00
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 599,00 5% 569,00
Дрф-05 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН 1360,00 20% 1088,00
Дрф-09 БАЛЗАМ КРЕМА СО ВИТАМИН Е 1680,00 20% 1344,00
Дрф-23 АЉАСКА ГЕЛ – 100 мл 440,00 5% 418,00
Дрф-25 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 200 мл 1390,00 20% 1112,00
Дрф-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА – 500МЛ 1840,00 20% 1472,00
Дрф-36 ТАБЛЕТИ МАГНЕЗИУМ И КАЛЦИУМ – 300 таблети 2898,00 25% 2174,00
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683,00 30% 478,00
Дрф-43 КАПСУЛИ Б-КОМПЛЕКС 1598,00 30% 1119,00
Дрф-47 ТАБЛЕТИ КВАСЕЦ СО СЕЛЕН ПЛУС -90 таблети 1739,00 25% 1304,00
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 1143,00 5% 1086,00
Дрф-97 ВИТ. КАПС. СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕН.ШКОЛКА 3115,00 15% 2648,00
Дрф-102 ПАСТИЛИ СО ЦИНК И ВИТАМИН Ц – 90 таблети 1360,00 20% 1088,00
Дрф-106 КАПСУЛИ СО МАСЛО ОД ЛОСОС 90 капсули 1398,00 20% 1118,00
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 986,00 15% 838,00
РЛ-02 АЛПСКИ БАЛЗАМ СО МАСЛО ОД МРМОР 1364,00 35% 887,00
РЛ-15 РОЈАЛ МЕЛЕМ НАТУРАЛ – 30МЛ 376,00 10% 338,00
РЛ-16 РОЈАЛ СУВО ЗЛАТНО МАСЛО – 50МЛ 953,00 20% 762,00
РЛ-18 РОЈАЛ РАСТИТЕЛНО МАСЛО 101 – 100МЛ 998,00 20% 798,00
РЛ-26 РОЈАЛ МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО И БАДЕМ – 100МЛ 659,00 5% 626,00
РЛ-39 АЛОЕ ВЕРА КРЕМА ЗА ТЕЛО – 250МЛ 998,00 20% 798,00
РЛ-105 РОЈАЛ ГЕЛ ЗА НОЗЕ И ВЕНИ – 200МЛ 1364,00 35% 887,00
РЛ-152 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ СО ВИТ. Е – 250мл 739,00 20% 591,00
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1298,00 15% 1103,00
Y-01 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 250 мл 1236,00 20% 989,00
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 689,00 20% 551,00
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 689,00 15% 586,00
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766,00 20% 613,00
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 689,00 20% 551,00
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 754,00 20% 603,00
Y-22 КРЕМА СО ЗЕЛЕНОУСНА ШКОЛКА – 100 мл 698,00 30% 489,00
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615,00 20% 492,00
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 666,00 20% 533,00
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759,00 25% 569,00
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618,00 20% 494,00
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 948,00 20% 758,00
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478,00 35% 311,00
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 689,00 30% 482,00
РМ-РЦ РАКАВИЦА ОД УЛТРА МИКРО ВЛАКНА 895,00 15% 761,00
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 15.5см 296,00 15% 252,00
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695,00 15% 591,00
ГЧ ГУМЕНА ЧЕТКА 872,00 30% 610,00
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1990,00 30% 1393,00
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 5238,00 0% 5238,00
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5993,00 0% 5993,00
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-МФ, -МОП-С) 5993,00 0% 5993,00
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1453,00 0% 1453,00
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1453,00 0% 1453,00
МОП-У МОП-УНИВЕРЗАЛНА КРПА ЗА ПОД 1453,00 0% 1453,00
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177,00 20% 942,00
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1889,00 5% 1795,00
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1889,00 5% 1795,00
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695,00 15% 591,00
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695,00 15% 591,00
КПБ КРПА ЗА ПРОЗОР БЕЖ 695,00 15% 591,00
ВЧК-АЦТ-БЕЛА ГОЛЕМА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 1199,00 15% 1019,00
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695,00 15% 591,00
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695,00 20% 556,00
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695,00 20% 556,00
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695,00 20% 556,00
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695,00 20% 556,00
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695,00 20% 556,00
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 1199,00 10% 1079,00
РПЕ50-01 CHANEL 5  – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-08 D&G – Light blue – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-09 Chloe – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-41 One million – Paco Rabanne  – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РП50-01 CHANEL 5  – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-16 Escada – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1499,00 15% 1274,00
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-16 Escada 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93,00 20% 74,00
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93,00 20% 74,00
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 1490,00 15% 1267,00
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 1180,00 15% 1003,00
ДА-103 VERONA ЕDP-100 мл 1380,00 15% 1173,00
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1854,00 15% 1576,00
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1390,00 15% 1182,00
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1390,00 15% 1182,00
ДА-170 ALMATINO SKYLINE  ЕDТ-100 мл 1334,00 15% 1134,00
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1482,00 15% 1260,00
ДА-172 GALICE ЕDP-100 мл 1482,00 15% 1260,00
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1482,00 15% 1260,00
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576,00 15% 1340,00
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 1468,00 15% 1248,00
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438,00 15% 1222,00
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438,00 15% 1222,00
ДА-233 CLUB 401 ЕDP-100 мл 1538,00 15% 1307,00
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1690,00 15% 1437,00
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1998,00 15% 1698,00
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609,00 15% 1368,00
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1490,00 15% 1267,00
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 1188,00 15% 1010,00
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1196,00 15% 1017,00
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 830,00 15% 706,00
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 830,00 15% 706,00
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1296,00 15% 1102,00
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2296,00 15% 1952,00
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1636,00 15% 1391,00
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1322,00 15% 1124,00
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 1236,00 15% 1051,00
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 1130,00 15% 961,00
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 1249,00 15% 1062,00
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 1790,00 15% 1522,00
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320,00 15% 272,00
АСТ-06 ASTONISH ОТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА И ГАБИ 750 мл. 420,00 15% 357,00
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420,00 15% 357,00
АСТ-14-ПРЕМИУМ ASTONISH САПУН – ПРЕМИУМ 75 Гр. 540,00 15% 459,00
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440,00 15% 374,00
АСТ-19 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ 750 МЛ 569,00 15% 484,00
АСТ-22 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАМЕНЕЦ 750МЛ 499,00 15% 424,00
АСТ-25 СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОВИ СО МИРИС НА ЛАВАНДА 569,00 15% 484,00
РЦ-2 РЦ-2 Средство за рачно миење садови 765,00 15% 650,00
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496,00 15% 1272,00