ГОЛЕМА ЗИМСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА ЗИМСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 29.01-31.01.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998.00 5% 948.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989.00 15% 841.00...
ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА ЈАНУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 22.01-24.01.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 15.01-17.01.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 08.01-10.01.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...