ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 30.10-01.11.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 23.10-25.10.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 16.10-18.10.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 09.10-11.10.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 0% 940,00 РФ-КУПКА...
ГОЛЕМА  ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ЕСЕНСКА АКЦИЈА од 5% до 45%

Акцијата трае од 02.10-04.10.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 0% 936.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 0% 940.00 РФ-КУПКА...