ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 26.02-28.02.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 19.02-21.02.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 10% 890,00...
ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 35%

ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 10.02-14.02.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Нарачките кои ќе се платат до ПЕТОК ( 11.02.2022 година) истите ќе бидат испратени истиот ден (ПЕТОК), односно ќе може да си ги подигнете од поштата наредниот работен ден, а за...
ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 35%

Акцијата трае од 05.02-07.02.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998.00 0% 998.00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989.00 15% 841.00...