ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 10% до 50%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 10% до 50%

Акцијата трае од 27.02-02.03.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 20.02-23.02.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 13.02-16.02.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

ГОЛЕМА ФЕБРУАРСКА АКЦИЈА од 5% до 50%

Акцијата трае од 06.02-09.02.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...