ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 27.03-30.03.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА МАРТОВСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА МАРТОВСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 20.03-23.03.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 25% 705,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА МАРТОВСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА МАРТОВСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 13.03-16.03.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 10% до 50%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 10% до 50%

Акцијата трае од 06.03-09.03.2021 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 10% 842,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 30% 658,00 РФ-ГЕЛ...