ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 28.11-01.12.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 10% 846,00...
ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 21.11-24.11.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936,00 0% 936,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 0% 940,00 РФ-КУПКА...
ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 14.11-17.11.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 0% 940.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 10% 527.00 РНЧ-С1 НАНО...
ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА НОЕМВРИСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 07.11-10.11.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 10% 846.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 20% 469.00 РНЧ-С1 НАНО...