ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 29.08-01.09.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 20% 469,00 РФ-ГЕЛ ROYAL...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 22.08-25.08.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 10% 846,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 10% 527,00 РФ-ГЕЛ ROYAL...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 15.08-18.08.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 20% 752.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 10% 527.00 РФ-ГЕЛ ROYAL...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 08.08-11.08.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 15% 799.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 0% 936.00...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 01.08-04.08.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 15% 799.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 936.00 0% 936.00...