ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 26.09-29.09.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за НарачкаПроизводиРедовна ценаПроцент на намалувањеЦена со ПопустМЕД-08АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл940.0025%705.00РФ-КУПКАROYAL FEET КУПКА586.0030%410.00РФ-ГЕЛROYAL FEET ГЕЛ ЗА...
ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА СЕПТЕМВРИСКА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 19.09-22.09.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 25% 705,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 30% 410,00 РФ-ГЕЛ ROYAL...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 12.09-15.09.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 30% 410,00 РФ-ГЕЛ ROYAL...
ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА од 5% до 40%

Акцијата трае од 05.09-08.09.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 20% 752,00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 20% 469,00 РФ-ГЕЛ ROYAL...