ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 30.05-03.06.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 10% 846.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 23.05-27.05.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 10% 846.00 БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 16.05-20.05.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 20% 469.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 09.05-13.05.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 20% 469.00 РФ-ГЕЛ...
ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

ГОЛЕМА МАЈСКА АКЦИЈА од 5% до 30%

Акцијата трае од 02.05-06.05.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00 РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 25% 440.00 РФ-ГЕЛ...