ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 45%

  Попустот трае од 30.04-03.05.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 5% 948,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 45%

ГОЛЕМА ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА од 5% до 45%

  Попустот трае од 23.04-26.04.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 5% 948,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМ ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ од 10% до 45%

ГОЛЕМ ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ од 10% до 45%

  Попустот трае од 16.04-18.04.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 10% 898,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 20% 791,00...
ГОЛЕМА АПРИЛСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

ГОЛЕМА АПРИЛСКА АКЦИЈА од 10% до 45%

Акцијата трае од 09.04-11.04.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...
ГОЛЕМА АПРИЛСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

ГОЛЕМА АПРИЛСКА АКЦИЈА од 10% до 40%

Акцијата трае од 02.04-04.02.2022 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 998,00 0% 998,00 МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 989,00 15% 841,00...