Акцијата трае од 26.09-29.09.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст
МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940.00 25% 705.00
РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 30% 410.00
РФ-ГЕЛ ROYAL FEET ГЕЛ ЗА СТАПАЛА 443.00 30% 310.00
РНЧ-С1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 1 пакување 370.00 10% 333.00
РНЧ-Г1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 1пакување 370.00 10% 333.00
РНЧ-Г4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 4 пакување 999.00 0% 999.00
РНЧ-С4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 4 пакување 999.00 0% 999.00
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 40% 1797.00
ГРЦ-90 GRACJA –   ХИДРАТАНТНА КРЕМА СО АЛОЕ – 50мл 680.00 35% 442.00
ГРЦ-92 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО КОЛАГЕН – 50мл 680.00 35% 442.00
ГРЦ-96 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО ОРХИДЕА ПРОТИВ БРЧКИ – 50мл 680.00 35% 442.00
ГРЦ-98 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО МАСЛО ОД РУЖИ И РЕТИНОЛ – 50мл 680.00 35% 442.00
ГРЦ-99 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ И КАЛЦИУМ  – 50мл 680.00 35% 442.00
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 598.00 20% 478.00
ДЕО-СПРЕЈ-АЛОЕ ДЕО СПРЕЈ СО АЛОЕ ВЕРА И КРИСТАЛЕН КАМЕН 788.00 15% 670.00
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 680.00 20% 544.00
РОЛОН-ФРЕШ ROYAL ROLL-ON FRESH NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 788.00 15% 670.00
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 1088.00 20% 870.00
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 599.00 20% 479.00
Дрф-05 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН 1236.00 15% 1051.00
Дрф-09 БАЛЗАМ КРЕМА СО ВИТАМИН Е 1414.00 10% 1273.00
Дрф-25 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 200 мл 1250.00 10% 1125.00
Дрф-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА – 500МЛ 1630.00 15% 1386.00
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683.00 10% 615.00
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 1143.00 15% 972.00
Дрф-97 ВИТ. КАПС. СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕН.ШКОЛКА 3115.00 15% 2648.00
Дрф-102 ПАСТИЛИ СО ЦИНК И ВИТАМИН Ц – 90 таблети 1360.00 20% 1088.00
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 869.00 10% 782.00
Дрф-126-100МЛ Р/С/Л БАЛЗАМ – 100мл 928.00 0% 928.00
РЛ-02 АЛПСКИ БАЛЗАМ СО МАСЛО ОД МРМОР 1364.00 25% 1023.00
РЛ-15 РОЈАЛ МЕЛЕМ НАТУРАЛ – 30МЛ 376.00 30% 263.00
РЛ-16 РОЈАЛ СУВО ЗЛАТНО МАСЛО – 50МЛ 953.00 20% 762.00
РЛ-18 РОЈАЛ РАСТИТЕЛНО МАСЛО 101 – 100МЛ 998.00 15% 848.00
РЛ-20 МЛЕЧНА МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 100МЛ 699.00 20% 559.00
РЛ-21 РОЈАЛ КРЕМА СО КУЧЕШКИ ТРН + ШЕА ПУТЕР – 50МЛ 798.00 15% 678.00
РЛ-22 РОЈАЛ ФОРТЕ ГЕЛ ЗА ЗГЛОБОВИ – 200МЛ 995.00 35% 647.00
РЛ-26 РОЈАЛ МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО И БАДЕМ – 100МЛ 659.00 20% 527.00
РЛ-39 АЛОЕ ВЕРА КРЕМА ЗА ТЕЛО – 250МЛ 998.00 40% 599.00
РЛ-105 РОЈАЛ ГЕЛ ЗА НОЗЕ И ВЕНИ – 200МЛ 1364.00 30% 955.00
РЛ-152 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ СО ВИТ. Е – 250мл 739.00 0% 739.00
РЛ-209 КРЕМ ПРОТИВ БРЧКИ ОКОЛУ ОЧИТЕ – 30мл 858.00 15% 729.00
РЛ-211 HYDROGEL – ЗА ЗГЛОБОВИ, МУСКУЛИ И КОЖА – 100мл 979.00 30% 685.00
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1298.00 20% 1038.00
РЛ-214 LIFT DE LUXE+ SERUM HYALURON – 50мл 1489.00 30% 1042.00
Y-01 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 250 мл 1236.00 20% 989.00
Y-04 КОЊСКИ БАЛЗАМ KOJ ГРЕЕ – 250 мл 764.00 0% 764.00
Y-06 ГЕЛ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 125 мл 1498.00 10% 1348.00
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 689.00 20% 551.00
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 689.00 40% 413.00
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766.00 0% 766.00
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 689.00 40% 413.00
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 685.00 10% 617.00
Y-23 КРЕМА СО ШЕА ПУТЕР – 250 мл 689.00 30% 482.00
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615.00 40% 369.00
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 666.00 30% 466.00
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759.00 20% 607.00
Y-28 КРЕМА СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 758.00 20% 606.00
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618.00 25% 464.00
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 790.00 0% 790.00
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478.00 35% 311.00
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 689.00 40% 413.00
РМ-РЦ РАКАВИЦА ОД УЛТРА МИКРО ВЛАКНА 895.00 20% 716.00
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 15.5см 296.00 20% 237.00
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695.00 15% 591.00
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1990.00 20% 1592.00
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 4627.00 0% 4627.00
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5433.00 0% 5433.00
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-У, МОП-МФ, -МОП-С) 5933.00 0% 5933.00
МОП-СЕТ У МОП – СЕТ УНИВЕРЗАЛЕН (МОП-У, МОП-П, МОП-С) 5933.00 0% 5933.00
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1211.00 0% 1211.00
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1211.00 0% 1211.00
МОП-У МОП-УНИВЕРЗАЛНА КРПА ЗА ПОД 1211.00 0% 1211.00
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177.00 10% 1059.00
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1889.00 10% 1700.00
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1889.00 15% 1606.00
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695.00 10% 626.00
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695.00 15% 591.00
КПБ КРПА ЗА ПРОЗОР БЕЖ 695.00 15% 591.00
МЧК-КОЛОРСЕТ МЧК-КОЛОРСЕТ (ПЛАВА, ЗЕЛЕНА,ЖОЛТА) 1889.00 15% 1606.00
ВЧК-АЦТ-БЕЛА ГОЛЕМА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 1199.00 10% 1079.00
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695.00 15% 591.00
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695.00 15% 591.00
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695.00 20% 556.00
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695.00 20% 556.00
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695.00 20% 556.00
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695.00 20% 556.00
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 1199.00 10% 1079.00
РПЕ50-01 CHANEL 5  – 50мл 1599.00 25% 1199.00
РПЕ50-08 D&G – Light blue – 50мл 1599.00 25% 1199.00
РПЕ50-09 Chloe – 50мл 1599.00 25% 1199.00
РПЕ50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1599.00 25% 1199.00
РПЕ50-41 One million – Paco Rabanne  – 50мл 1599.00 25% 1199.00
РП50-01 CHANEL 5  – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-16 Escada – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-20 Obsession – Calvin Klein  – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1499.00 25% 1124.00
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1499.00 25% 1124.00
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-16 Escada 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93.00 25% 70.00
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93.00 25% 70.00
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 1490.00 25% 1118.00
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 1180.00 25% 885.00
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1854.00 25% 1391.00
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1390.00 25% 1043.00
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1390.00 25% 1043.00
ДА-170 ALMATINO SKYLINE  ЕDТ-100 мл 1334.00 25% 1001.00
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1482.00 25% 1112.00
ДА-172 GALICE ЕDP-100 мл 1482.00 25% 1112.00
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1482.00 25% 1112.00
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576.00 25% 1182.00
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 1468.00 25% 1101.00
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438.00 25% 1079.00
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438.00 25% 1079.00
ДА-233 CLUB 101 ЕDP-100 мл 1538.00 25% 1154.00
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1690.00 25% 1268.00
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1998.00 25% 1499.00
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609.00 25% 1207.00
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1490.00 25% 1118.00
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 1188.00 25% 891.00
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1196.00 25% 897.00
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 830.00 25% 623.00
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 830.00 25% 623.00
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1296.00 25% 972.00
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2296.00 25% 1722.00
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1636.00 25% 1227.00
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1322.00 25% 992.00
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 1236.00 25% 927.00
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 1130.00 25% 848.00
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 1249.00 25% 937.00
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 1790.00 25% 1343.00
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320.00 25% 240.00
АСТ-06 ASTONISH ОТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА И ГАБИ 750 мл. 420.00 20% 336.00
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420.00 20% 336.00
АСТ-14-ПРЕМИУМ ASTONISH САПУН – ПРЕМИУМ 75 Гр. 540.00 20% 432.00
АСТ-16 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА 840мл 620.00 15% 527.00
АСТ-17 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ ОСЕТЛИВИ АЛИШТА 840мл 620.00 10% 558.00
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440.00 15% 374.00
АСТ-19 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ 750 МЛ 569.00 20% 455.00
АСТ-22 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАМЕНЕЦ 750МЛ 499.00 20% 399.00
АСТ-25 СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОВИ СО МИРИС НА ЛАВАНДА 569.00 20% 455.00
РЦ-2 РЦ-2 Средство за рачно миење садови 765.00 15% 650.00
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496.00 15% 1272.00
РЦ-11 РЦ-11 Средство за чистење санитарии 640.00 0% 640.00
ФВ-УЛ ВЛOШКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВОДА 680.00 10% 612.00
ФВ ФИЛТЕР ЗА ВОДA 2676.00 5% 2542.00