Акцијата трае од 22.08-25.08.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст
МЕД-08 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ 200мл 940,00 10% 846,00
РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586,00 10% 527,00
РФ-ГЕЛ ROYAL FEET ГЕЛ ЗА СТАПАЛА 443,00 10% 399,00
РНЧ-С1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 1 пакување 370,00 10% 333,00
РНЧ-Г1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 1пакување 370,00 10% 333,00
РНЧ-Г4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 4 пакување 999,00 10% 899,00
РНЧ-С4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 4 пакување 999,00 10% 899,00
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995,00 10% 2696,00
ГРЦ-90 GRACJA –   ХИДРАТАНТНА КРЕМА СО АЛОЕ – 50мл 680,00 10% 612,00
ГРЦ-92 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО КОЛАГЕН – 50мл 680,00 10% 612,00
ГРЦ-96 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО ОРХИДЕА ПРОТИВ БРЧКИ – 50мл 680,00 10% 612,00
ГРЦ-98 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО МАСЛО ОД РУЖИ И РЕТИНОЛ – 50мл 680,00 10% 612,00
ГРЦ-99 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ И КАЛЦИУМ  – 50мл 680,00 10% 612,00
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 598,00 15% 508,00
ДЕО-СПРЕЈ-АЛОЕ ДЕО СПРЕЈ СО АЛОЕ ВЕРА И КРИСТАЛЕН КАМЕН 788,00 15% 670,00
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 680,00 20% 544,00
РОЛОН-ФРЕШ ROYAL ROLL-ON FRESH NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 788,00 10% 709,00
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 1088,00 15% 925,00
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 599,00 10% 539,00
Дрф-05 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН 1236,00 15% 1051,00
Дрф-09 БАЛЗАМ КРЕМА СО ВИТАМИН Е 1414,00 20% 1131,00
Дрф-25 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 200 мл 1250,00 20% 1000,00
Дрф-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА – 500МЛ 1630,00 20% 1304,00
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683,00 0% 683,00
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 1143,00 15% 972,00
Дрф-97 ВИТ. КАПС. СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕН.ШКОЛКА 3115,00 0% 3115,00
Дрф-102 ПАСТИЛИ СО ЦИНК И ВИТАМИН Ц – 90 таблети 1360,00 10% 1224,00
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 869,00 5% 826,00
Дрф-126-100МЛ Р/С/Л БАЛЗАМ – 100мл 928,00 0% 928,00
РЛ-02 АЛПСКИ БАЛЗАМ СО МАСЛО ОД МРМОР 1364,00 20% 1091,00
РЛ-15 РОЈАЛ МЕЛЕМ НАТУРАЛ – 30МЛ 376,00 35% 244,00
РЛ-16 РОЈАЛ СУВО ЗЛАТНО МАСЛО – 50МЛ 953,00 10% 858,00
РЛ-18 РОЈАЛ РАСТИТЕЛНО МАСЛО 101 – 100МЛ 998,00 10% 898,00
РЛ-20 МЛЕЧНА МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 100МЛ 699,00 15% 594,00
РЛ-21 РОЈАЛ КРЕМА СО КУЧЕШКИ ТРН + ШЕА ПУТЕР – 50МЛ 798,00 10% 718,00
РЛ-22 РОЈАЛ ФОРТЕ ГЕЛ ЗА ЗГЛОБОВИ – 200МЛ 995,00 40% 597,00
РЛ-26 РОЈАЛ МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО И БАДЕМ – 100МЛ 659,00 15% 560,00
РЛ-39 АЛОЕ ВЕРА КРЕМА ЗА ТЕЛО – 250МЛ 998,00 40% 599,00
РЛ-105 РОЈАЛ ГЕЛ ЗА НОЗЕ И ВЕНИ – 200МЛ 1364,00 20% 1091,00
РЛ-152 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ СО ВИТ. Е – 250мл 739,00 0% 739,00
РЛ-209 КРЕМ ПРОТИВ БРЧКИ ОКОЛУ ОЧИТЕ – 30мл 858,00 10% 772,00
РЛ-211 HYDROGEL – ЗА ЗГЛОБОВИ, МУСКУЛИ И КОЖА – 100мл 979,00 15% 832,00
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1298,00 15% 1103,00
РЛ-214 LIFT DE LUXE+ SERUM HYALURON – 50мл 1489,00 20% 1191,00
Y-01 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 250 мл 1236,00 15% 1051,00
Y-04 КОЊСКИ БАЛЗАМ KOJ ГРЕЕ – 250 мл 764,00 0% 764,00
Y-06 ГЕЛ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 125 мл 1498,00 15% 1273,00
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 689,00 15% 586,00
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 689,00 20% 551,00
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766,00 0% 766,00
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 689,00 25% 517,00
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 685,00 0% 685,00
Y-23 КРЕМА СО ШЕА ПУТЕР – 250 мл 689,00 25% 517,00
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615,00 30% 431,00
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 666,00 0% 666,00
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759,00 10% 683,00
Y-28 КРЕМА СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 758,00 20% 606,00
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618,00 20% 494,00
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 790,00 0% 790,00
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478,00 30% 335,00
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 689,00 20% 551,00
РМ-РЦ РАКАВИЦА ОД УЛТРА МИКРО ВЛАКНА 895,00 10% 806,00
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 15.5см 296,00 20% 237,00
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695,00 15% 591,00
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1730,00 15% 1471,00
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 4627,00 0% 4627,00
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5433,00 0% 5433,00
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-У, МОП-МФ, -МОП-С) 5933,00 0% 5933,00
МОП-СЕТ У МОП – СЕТ УНИВЕРЗАЛЕН (МОП-У, МОП-П, МОП-С) 5933,00 0% 5933,00
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1211,00 0% 1211,00
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1211,00 0% 1211,00
МОП-У МОП-УНИВЕРЗАЛНА КРПА ЗА ПОД 1211,00 0% 1211,00
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177,00 10% 1059,00
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1889,00 10% 1700,00
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1889,00 10% 1700,00
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695,00 15% 591,00
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695,00 15% 591,00
КПБ КРПА ЗА ПРОЗОР БЕЖ 695,00 15% 591,00
МЧК-КОЛОРСЕТ МЧК-КОЛОРСЕТ (ПЛАВА, ЗЕЛЕНА,ЖОЛТА) 1889,00 10% 1700,00
ВЧК-АЦТ-БЕЛА ГОЛЕМА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 1199,00 10% 1079,00
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695,00 10% 626,00
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695,00 10% 626,00
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695,00 15% 591,00
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695,00 15% 591,00
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695,00 15% 591,00
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695,00 15% 591,00
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 1199,00 0% 1199,00
РПЕ50-01 CHANEL 5  – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-08 D&G – Light blue – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-09 Chloe – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РПЕ50-41 One million – Paco Rabanne  – 50мл 1599,00 15% 1359,00
РП50-01 CHANEL 5  – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-16 Escada – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-20 Obsession – Calvin Klein  – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1499,00 15% 1274,00
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1499,00 5% 1424,00
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-16 Escada 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93,00 15% 79,00
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 1490,00 10% 1341,00
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 1180,00 10% 1062,00
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1854,00 10% 1669,00
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1390,00 10% 1251,00
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1390,00 10% 1251,00
ДА-170 ALMATINO SKYLINE  ЕDТ-100 мл 1334,00 10% 1201,00
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1482,00 10% 1334,00
ДА-172 GALICE ЕDP-100 мл 1482,00 10% 1334,00
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1482,00 10% 1334,00
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576,00 10% 1418,00
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 1468,00 10% 1321,00
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438,00 10% 1294,00
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438,00 10% 1294,00
ДА-233 CLUB 101 ЕDP-100 мл 1538,00 10% 1384,00
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1690,00 10% 1521,00
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1998,00 10% 1798,00
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609,00 10% 1448,00
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1490,00 10% 1341,00
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 1188,00 10% 1069,00
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1196,00 10% 1076,00
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 830,00 10% 747,00
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 830,00 10% 747,00
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1296,00 10% 1166,00
ДА-246 GUIPURE AND SILK EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНИ 1298,00 10% 1168,00
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2296,00 10% 2066,00
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1636,00 10% 1472,00
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1322,00 10% 1190,00
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 1236,00 10% 1112,00
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 1130,00 10% 1017,00
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 1249,00 10% 1124,00
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 1790,00 10% 1611,00
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320,00 15% 272,00
АСТ-06 ASTONISH ОТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА И ГАБИ 750 мл. 420,00 15% 357,00
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420,00 20% 336,00
АСТ-14-ПРЕМИУМ ASTONISH САПУН – ПРЕМИУМ 75 Гр. 540,00 10% 486,00
АСТ-16 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА 840мл 620,00 15% 527,00
АСТ-17 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ ОСЕТЛИВИ АЛИШТА 840мл 620,00 10% 558,00
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440,00 15% 374,00
АСТ-19 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ 750 МЛ 569,00 20% 455,00
АСТ-20 ASTONISH ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ СО МАСЛО ОД ПОРТОКАЛ 569,00 20% 455,00
АСТ-22 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАМЕНЕЦ 750МЛ 499,00 20% 399,00
АСТ-25 СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОВИ СО МИРИС НА ЛАВАНДА 569,00 20% 455,00
РЦ-2 РЦ-2 Средство за рачно миење садови 765,00 0% 765,00
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496,00 15% 1272,00
РЦ-11 РЦ-11 Средство за чистење санитарии 640,00 0% 640,00
ФВ-УЛ ВЛOШКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВОДА 680,00 5% 646,00
ФВ ФИЛТЕР ЗА ВОДA 2676,00 5% 2542,00