Акцијата трае од 09.05-13.05.2020 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст
БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 0% 699.00
РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 20% 469.00
РФ-ГЕЛ ROYAL FEET ГЕЛ ЗА СТАПАЛА 443.00 15% 377.00
РНЧ-С1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 1 пакување 370.00 0% 370.00
РНЧ-Г1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 1пакување 370.00 0% 370.00
РНЧ-Г4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 4 пакување 999.00 0% 999.00
РНЧ-С4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 4 пакување 999.00 0% 999.00
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 0% 2995.00
ГРЦ-92 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО КОЛАГЕН – 50мл 680.00 15% 578.00
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 598.00 15% 508.00
ДЕО-СПРЕЈ-АЛОЕ ДЕО СПРЕЈ СО АЛОЕ ВЕРА И КРИСТАЛЕН КАМЕН 788.00 15% 670.00
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 680.00 10% 612.00
РОЛОН-ФРЕШ ROYAL ROLL-ON FRESH NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 788.00 5% 749.00
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 748.00 5% 711.00
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 544.00 5% 517.00
Дрф-23 АЉАСКА ГЕЛ – 100 мл 440.00 0% 440.00
Дрф-36 ТАБЛЕТИ МАГНЕЗИУМ И КАЛЦИУМ – 300 таблети 2657.00 0% 2657.00
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683.00 10% 615.00
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 879.00 0% 879.00
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 869.00 10% 782.00
Дрф-126-100МЛ Р/С/Л БАЛЗАМ – 100мл 928.00 0% 928.00
РЛ-15 РОЈАЛ МЕЛЕМ НАТУРАЛ – 30МЛ 376.00 15% 320.00
РЛ-20 МЛЕЧНА МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 100МЛ 699.00 15% 594.00
РЛ-22 РОЈАЛ ФОРТЕ ГЕЛ ЗА ЗГЛОБОВИ – 200МЛ 995.00 25% 746.00
РЛ-26 РОЈАЛ МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО И БАДЕМ – 100МЛ 659.00 10% 593.00
РЛ-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА – 500МЛ 1530.00 5% 1454.00
РЛ-39 АЛОЕ ВЕРА КРЕМА ЗА ТЕЛО – 250мл 998.00 30% 699.00
РЛ-158 РОЈАЛ – ИНТИМО КРЕМА – 90МЛ 899.00 30% 629.00
РЛ-209 КРЕМ ПРОТИВ БРЧКИ ОКОЛУ ОЧИТЕ – 30мл 858.00 0% 858.00
РЛ-211 HYDROGEL – ЗА ЗГЛОБОВИ, МУСКУЛИ И КОЖА – 100мл 979.00 0% 979.00
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1164.00 10% 1048.00
РЛ-214 LIFT DE LUXE+ SERUM HYALURON – 50мл 1299.00 30% 909.00
РЛ-221 РОЈАЛ ГАВЕЗ ГЕЛ 668.00 30% 468.00
Y-01 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 250 мл 1236.00 0% 1236.00
Y-02 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 250 мл 1205.00 0% 1205.00
Y-04 КОЊСКИ БАЛЗАМ KOJ ГРЕЕ – 250 мл 764.00 5% 726.00
Y-06 ГЕЛ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 125 мл 1343.00 10% 1209.00
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 511.00 10% 460.00
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 549.00 10% 494.00
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766.00 0% 766.00
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 549.00 10% 494.00
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 482.00 0% 482.00
Y-23 КРЕМА СО ШЕА ПУТЕР – 250 мл 615.00 25% 461.00
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615.00 25% 461.00
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 615.00 10% 554.00
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759.00 10% 683.00
Y-28 КРЕМА СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 758.00 20% 606.00
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618.00 20% 494.00
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 643.00 5% 611.00
Y-32 КАЛЕНДУЛА НАТУРАЛ ПЛУС – 125 мл 568.00 30% 398.00
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478.00 30% 335.00
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 568.00 10% 511.00
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 15.5см 296.00 15% 252.00
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695.00 10% 626.00
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1730.00 10% 1557.00
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 4627.00 0% 4627.00
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5433.00 0% 5433.00
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-У, МОП-МФ, -МОП-С) 5933.00 0% 5933.00
МОП-СЕТ У МОП – СЕТ УНИВЕРЗАЛЕН (МОП-У, МОП-П, МОП-С) 5933.00 0% 5933.00
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1012.00 0% 1012.00
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1012.00 0% 1012.00
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1738.00 0% 1738.00
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1738.00 0% 1738.00
РМ-РЦ РАКАВИЦА ОД УЛТРА МИКРО ВЛАКНА 895.00 20% 716.00
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695.00 0% 695.00
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695.00 10% 626.00
КПБ КРПА ЗА ПРОЗОР БЕЖ 695.00 10% 626.00
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177.00 10% 1059.00
МЧК-КОЛОРСЕТ МЧК-КОЛОРСЕТ (ПЛАВА, ЗЕЛЕНА,ЖОЛТА) 1738.00 0% 1738.00
ВЧК-АЦТ-БЕЛА ГОЛЕМА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 1099.00 10% 989.00
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695.00 10% 626.00
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695.00 0% 695.00
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695.00 10% 626.00
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695.00 10% 626.00
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695.00 10% 626.00
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695.00 10% 626.00
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 989.00 0% 989.00
РПЕ50-01 CHANEL 5  – 50мл 1599.00 0% 1599.00
РПЕ50-08 D&G – Light blue – 50мл 1599.00 0% 1599.00
РПЕ50-09 Chloe – 50мл 1599.00 0% 1599.00
РПЕ50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1599.00 0% 1599.00
РПЕ50-41 One million – Paco Rabanne  – 50мл 1599.00 0% 1599.00
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-16 Escada – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-20 Obsession – Calvin Klein  – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1499.00 0% 1499.00
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1499.00 0% 1499.00
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-16 Escada 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93.00 15% 79.00
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93.00 15% 79.00
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 958.00 0% 958.00
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 729.00 0% 729.00
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1545.00 0% 1545.00
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1112.00 0% 1112.00
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1112.00 0% 1112.00
ДА-170 ALMATINO SKYLINE  ЕDТ-100 мл 1112.00 0% 1112.00
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1236.00 0% 1236.00
ДА-172 GALICE ЕDP-100 мл 1236.00 0% 1236.00
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1236.00 0% 1236.00
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576.00 0% 1576.00
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 958.00 0% 958.00
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438.00 0% 1438.00
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438.00 0% 1438.00
ДА-233 CLUB 101 ЕDP-100 мл 1538.00 0% 1538.00
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1521.00 0% 1521.00
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1823.00 0% 1823.00
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609.00 0% 1609.00
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1150.00 0% 1150.00
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 899.00 0% 899.00
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 869.00 0% 869.00
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 624.00 0% 624.00
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 624.00 0% 624.00
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1066.00 0% 1066.00
ДА-246 GUIPURE AND SILK EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНИ 1066.00 0% 1066.00
ДА-249 LOVELY  SWEET SIXTEEN – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1007.00 0% 1007.00
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2074.00 0% 2074.00
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1363.00 0% 1363.00
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1007.00 0% 1007.00
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 948.00 0% 948.00
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 774.00 0% 774.00
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 940.00 0% 940.00
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 1545.00 0% 1545.00
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320.00 10% 288.00
АСТ-05 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН SILKE&SOFT со додаток на хидратантна крема Вит.Е 500 мл. 320.00 10% 288.00
АСТ-06 ASTONISH ОТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА И ГАБИ 750 мл. 420.00 20% 336.00
АСТ-08 ASTONISH ШАМПОН ЗА ЧИСТЕЊЕ И ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ 750мл 440.00 20% 352.00
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420.00 20% 336.00
АСТ-12 ASTONISH ПАСТА ЗА ДОМАКИНСТВО 500 Гр. 440.00 0% 440.00
АСТ-14 ASTONISH САПУН 75 Гр. 496.00 10% 446.00
АСТ-14-ПРЕМИУМ ASTONISH САПУН – ПРЕМИУМ 75 Гр. 540.00 10% 486.00
АСТ-16 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА 840мл 620.00 20% 496.00
АСТ-17 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ ОСЕТЛИВИ АЛИШТА 840мл 620.00 20% 496.00
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440.00 20% 352.00
АСТ-19 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ 750 МЛ 569.00 20% 455.00
АСТ-20 ASTONISH ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ СО МАСЛО ОД ПОРТОКАЛ 569.00 20% 455.00
АСТ-21 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ КОЖА 250МЛ 496.00 20% 397.00
АСТ-21 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ КОЖА 250МЛ 496.00 20% 397.00
АСТ-22 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАМЕНЕЦ 750МЛ 499.00 25% 374.00
АСТ-25 СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОВИ СО МИРИС НА ЛАВАНДА 569.00 25% 427.00
РЦ-2 РЦ-2 Средство за рачно миење садови 765.00 10% 689.00
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496.00 15% 1272.00
РЦ-11 РЦ-11 Средство за чистење санитарии 640.00 10% 576.00
ФВ-УЛ ВЛOШКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВОДА 680.00 10% 612.00
ФВ ФИЛТЕР ЗА ВОДA 2676.00 0% 2676.00