Акцијата трае од 09.03-13.03.2019 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Продажна цена Соработничка  Цена Бодови Процент на намалување Акциска Продажна цена Акциска Соработничка цена Акциски Бодови
БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 559.00 56 15% 594.00 475.00 48
РФ-КУПКА ROYAL FEET КУПКА 586.00 469.00 47 30% 410.00 328.00 33
РФ-ГЕЛ ROYAL FEET ГЕЛ ЗА СТАПАЛА 443.00 354.00 35 20% 354.00 283.00 28
РНЧ-С1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 1 пакување 370.00 296.00 30 20% 296.00 237.00 24
РНЧ-Г1 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 1пакување 370.00 296.00 30 20% 296.00 237.00 24
РНЧ-Г4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ -GOLD x 4 пакување 999.00 799.00 80 0% 999.00 799.00 80
РНЧ-С4 НАНО ЧЕТКА ЗА ЗАБИ – SILVER x 4 пакување 999.00 799.00 80 0% 999.00 799.00 80
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 2396.00 240 30% 2097.00 1677.00 168
ГРЦ-90 GRACJA –   ХИДРАТАНТНА КРЕМА СО АЛОЕ – 50мл 680.00 544.00 54 30% 476.00 381.00 38
ГРЦ-92 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО КОЛАГЕН – 50мл 680.00 544.00 54 30% 476.00 381.00 38
ГРЦ-96 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО ОРХИДЕА ПРОТИВ БРЧКИ – 50мл 680.00 544.00 54 30% 476.00 381.00 38
ГРЦ-98 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО МАСЛО ОД РУЖИ И РЕТИНОЛ – 50мл 680.00 544.00 54 30% 476.00 381.00 38
ГРЦ-99 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ И КАЛЦИУМ  – 50мл 680.00 544.00 54 30% 476.00 381.00 38
ДВ-01 ОРГАНСКО СУВО ЗЛАТНО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЕЛО – 150 мл 1168.00 934.00 93 30% 818.00 654.00 65
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 598.00 478.00 48 20% 478.00 382.00 38
КРИСТАЛ КАМЕН ВО СПРЕЈ 695.00 556.00 56 10% 626.00 500.00 50
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 680.00 544.00 54 35% 442.00 354.00 35
РОЛОН-ФРЕШ ROYAL ROLL-ON FRESH NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 788.00 630.00 63 30% 552.00 441.00 44
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 748.00 598.00 60 15% 636.00 508.00 51
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 544.00 435.00 44 20% 435.00 348.00 35
ЛОНЕЦ 24 РСИ ТИТАНИУМ ЛОНЕЦ Ø 24×16см 5068.00 4054.00 405 15% 4308.00 3446.00 344
Дрф-01 ЗЛАТНО МАСЛО 1168.00 934.00 93 10% 1051.00 841.00 84
Дрф-05 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН 1236.00 989.00 99 30% 865.00 692.00 69
Дрф-09 БАЛЗАМ КРЕМА СО ВИТАМИН Е 1414.00 1131.00 113 20% 1131.00 905.00 90
Дрф-10 ЗМЕЈОВА МАСТ 859.00 687.00 69 30% 601.00 481.00 48
Дрф-12 ТИНКТУРА ЗА КОСА – 100 мл 875.00 700.00 70 20% 700.00 560.00 56
Дрф-13 СЕТ ЗА НЕГА НА КОСА 1494.00 1195.00 120 10% 1345.00 1076.00 108
Дрф-23 АЉАСКА ГЕЛ – 100 мл 440.00 352.00 35 30% 308.00 246.00 25
Дрф-25 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 200 мл 1205.00 964.00 96 30% 844.00 675.00 67
Дрф-36 ТАБЛЕТИ МАГНЕЗИУМ И КАЛЦИУМ – 300 таблети 2657.00 2126.00 213 0% 2657.00 2126.00 213
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683.00 546.00 55 20% 546.00 437.00 44
Дрф-47 ТАБЛЕТИ КВАСЕЦ СО СЕЛЕН ПЛУС -90 таблети 1739.00 1391.00 139 10% 1565.00 1252.00 125
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 879.00 703.00 70 20% 703.00 562.00 56
Дрф-94 КАПСУЛИ ОД НОЌНИЧЕ 1854.00 1483.00 148 20% 1483.00 1186.00 118
Дрф-95 Соактив Q-10 капсули 2370.00 1896.00 190 40% 1422.00 1138.00 114
Дрф-97 ВИТ. КАПС. СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕН.ШКОЛКА 3115.00 2492.00 249 10% 2804.00 2243.00 224
Дрф-102 ПАСТИЛИ СО ЦИНК И ВИТАМИН Ц – 90 таблети 1360.00 1088.00 109 10% 1224.00 979.00 98
Дрф-106 КАПСУЛИ СО МАСЛО ОД ЛОСОС 90 капсули 1335.00 1068.00 107 30% 935.00 748.00 75
Дрф-107 КАПСУЛИ СО ШИТАКЕ ПЕЧУРКА 2935.00 2348.00 235 20% 2348.00 1878.00 188
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 869.00 695.00 70 50% 435.00 348.00 35
Дрф-124 КИНЕСКО МАСЛО 1468.00 1174.00 117 0% 1468.00 1174.00 117
Дрф-126-100МЛ Р/С/Л БАЛЗАМ – 100мл 928.00 742.00 74 45% 510.00 408.00 41
Дрф-128 АЈС ГЕЛ 250мл. 620.00 496.00 50 45% 341.00 273.00 28
Дрф-134 КАПСУЛИ СО МАСЛО ОД ЦРН КИМ 1940.00 1552.00 155 30% 1358.00 1086.00 109
РЛ-14 РОЈАЛ КРЕМА СО МАСЛО ОД СМИЛ И МАСЛИНКА – 50МЛ 879.00 703.00 70 40% 527.00 422.00 42
РЛ-15 РОЈАЛ МЕЛЕМ НАТУРАЛ – 30МЛ 376.00 301.00 30 0% 376.00 301.00 30
РЛ-16 РОЈАЛ СУВО ЗЛАТНО МАСЛО – 50МЛ 953.00 762.00 76 20% 762.00 610.00 61
РЛ-20 МЛЕЧНА МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН И ВИТАМИН Е – 100МЛ 699.00 559.00 56 40% 419.00 335.00 34
РЛ-21 РОЈАЛ КРЕМА СО КУЧЕШКИ ТРН + ШЕА ПУТЕР – 50МЛ 798.00 638.00 64 25% 599.00 479.00 48
РЛ-22 РОЈАЛ ФОРТЕ ГЕЛ ЗА ЗГЛОБОВИ – 200МЛ 995.00 796.00 80 20% 796.00 637.00 64
РЛ-26 РОЈАЛ МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО И БАДЕМ – 100МЛ 659.00 527.00 53 35% 428.00 343.00 34
РЛ-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА – 500МЛ 1530.00 1224.00 122 20% 1224.00 979.00 98
РЛ-134 КОЕНЗИМ Q-10 СУПЕР ПЛУС СО МАГНЕЗИУМ ОД МОРСКА ВОДА И ВИТАМИН Б1 1990.00 1592.00 159 30% 1393.00 1114.00 111
РЛ-138 КРЕМА ПРОТИВ БРЧКИ ОКОЛУ ОЧИТЕ – 30мл 858.00 686.00 69 20% 686.00 549.00 55
РЛ-149 KAПСУЛИ Б-КОМПЛЕКС + АЦЕ ВИТАМИНИ СО ФОЛНА КИСЕЛИНА 1205.00 964.00 96 0% 1205.00 964.00 96
РЛ-155 РОЈАЛ – АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ 250мл 997.00 798.00 80 30% 698.00 559.00 56
РЛ-158 РОЈАЛ – ИНТИМО КРЕМА – 90МЛ 899.00 719.00 72 55% 405.00 324.00 32
РЛ-209 КРЕМ ПРОТИВ БРЧКИ ОКОЛУ ОЧИТЕ – 30мл 858.00 686.00 69 20% 686.00 549.00 55
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1164.00 931.00 93 20% 931.00 745.00 74
РЛ-213 МАГНЕЗИУМ ЦИТРАТ ПЛУС Б6 И ЦИНК 1483.00 1186.00 119 15% 1261.00 1008.00 101
РЛ-214 LIFT DE LUXE+ SERUM HYALURON – 50мл 1299.00 1039.00 104 20% 1039.00 831.00 83
РЛ-221 РОЈАЛ ГАВЕЗ ГЕЛ 668.00 534.00 53 15% 568.00 454.00 45
Y-01 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 250 мл 1236.00 989.00 99 45% 680.00 544.00 54
Y-02 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 250 мл 1205.00 964.00 96 30% 844.00 675.00 67
Y-04 КОЊСКИ БАЛЗАМ KOJ ГРЕЕ – 250 мл 764.00 611.00 61 40% 458.00 367.00 37
Y-05 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ – 250 мл 699.00 559.00 56 0% 699.00 559.00 56
Y-06 ГЕЛ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 125 мл 1343.00 1074.00 107 40% 806.00 644.00 64
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 511.00 409.00 41 10% 460.00 368.00 37
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 549.00 439.00 44 20% 439.00 351.00 35
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766.00 613.00 61 0% 766.00 613.00 61
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 549.00 439.00 44 30% 384.00 307.00 31
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 482.00 386.00 39 30% 337.00 270.00 27
Y-22 КРЕМА СО ЗЕЛЕНОУСНА ШКОЛКА – 100 мл 582.00 466.00 47 0% 582.00 466.00 47
Y-23 КРЕМА СО ШЕА ПУТЕР – 250 мл 615.00 492.00 49 20% 492.00 394.00 39
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615.00 492.00 49 55% 277.00 221.00 22
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 615.00 492.00 49 30% 431.00 344.00 34
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759.00 607.00 61 40% 455.00 364.00 37
Y-27 КРЕМА СО ВИТАМИН Е – 923.00 738.00 74 30% 646.00 517.00 52
Y-28 КРЕМА СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 758.00 606.00 61 25% 569.00 455.00 46
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618.00 494.00 49 25% 464.00 371.00 37
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 643.00 514.00 51 15% 547.00 437.00 43
Y-32 КАЛЕНДУЛА НАТУРАЛ ПЛУС – 125 мл 568.00 454.00 45 30% 398.00 318.00 32
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478.00 382.00 38 0% 478.00 382.00 38
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 568.00 454.00 45 20% 454.00 363.00 36
РМ-РЦ РАКАВИЦА ОД УЛТРА МИКРО ВЛАКНА 895.00 716.00 72 15% 761.00 609.00 61
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 15.5см 296.00 237.00 24 20% 237.00 190.00 19
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1730.00 1384.00 138 20% 1384.00 1107.00 110
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 4627.00 3702.00 370 5% 4396.00 3517.00 352
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5433.00 4346.00 435 5% 5161.00 4129.00 413
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-У, МОП-МФ, -МОП-С) 5933.00 4746.00 475 5% 5636.00 4509.00 451
МОП-СЕТ У МОП – СЕТ УНИВЕРЗАЛЕН (МОП-У, МОП-П, МОП-С) 5933.00 4746.00 475 5% 5636.00 4509.00 451
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1012.00 810.00 81 10% 911.00 729.00 73
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1012.00 810.00 81 10% 911.00 729.00 73
МОП-У МОП-УНИВЕРЗАЛНА КРПА ЗА ПОД 1012.00 810.00 81 10% 911.00 729.00 73
МОП-П МОП-КРПА ЗА ПРОЗОРЦИ 1012.00 810.00 81 10% 911.00 729.00 73
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177.00 942.00 94 15% 1000.00 801.00 80
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1738.00 1390.00 139 0% 1738.00 1390.00 139
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1738.00 1390.00 139 10% 1564.00 1251.00 125
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
КПБ КРПА ЗА ПРОЗОР БЕЖ 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
МЧК-КОЛОРСЕТ МЧК-КОЛОРСЕТ (ПЛАВА, ЗЕЛЕНА,ЖОЛТА) 1738.00 1390.00 139 10% 1564.00 1251.00 125
ВЧК-АЦТ-БЕЛА ГОЛЕМА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 1099.00 879.00 88 20% 879.00 703.00 70
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695.00 556.00 56 20% 556.00 445.00 45
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 989.00 791.00 79 10% 890.00 712.00 71
РПЕ50-01 CHANEL 5  – 50мл 1599.00 1279.00 128 10% 1439.00 1151.00 115
РПЕ50-08 D&G – Light blue – 50мл 1599.00 1279.00 128 10% 1439.00 1151.00 115
РПЕ50-09 Chloe – 50мл 1599.00 1279.00 128 10% 1439.00 1151.00 115
РПЕ50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1599.00 1279.00 128 10% 1439.00 1151.00 115
РПЕ50-41 One million – Paco Rabanne  – 50мл 1599.00 1279.00 128 10% 1439.00 1151.00 115
РП50-01 CHANEL 5  – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-02 Chashmir Chopard – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini  – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-06 Nina – Nina Ricci – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-12 Bvlgari – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-14 Hypnotic poison – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-15 Bright crystal absolu – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-16 Escada – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-18 Euphoria – Calvin Klein 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-20 Obsession – Calvin Klein  – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП50-45 Fuel for life – Diesel – 50мл 1499.00 1199.00 120 10% 1349.00 1079.00 108
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-12 Bvlgari 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-16 Escada 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93.00 93.00 0 30% 65.00 65.00 0
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 958.00 766.00 77 10% 862.00 689.00 69
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 729.00 583.00 58 10% 656.00 525.00 52
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1545.00 1236.00 124 10% 1391.00 1112.00 112
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1112.00 890.00 89 10% 1001.00 801.00 80
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1112.00 890.00 89 10% 1001.00 801.00 80
ДА-161 ARMADA BLACK ЕDP-100 мл 1452.00 1162.00 116 10% 1307.00 1046.00 104
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1236.00 989.00 99 10% 1112.00 890.00 89
ДА-172 GALICE ЕDP-100 мл 1236.00 989.00 99 0% 1236.00 989.00 99
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1236.00 989.00 99 10% 1112.00 890.00 89
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576.00 1261.00 126 10% 1418.00 1135.00 113
ДА-195 NAVIGATOR  ЕDP-100 мл 1298.00 1038.00 104 10% 1168.00 934.00 94
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 958.00 766.00 77 10% 862.00 689.00 69
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438.00 1150.00 115 10% 1294.00 1035.00 104
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438.00 1150.00 115 10% 1294.00 1035.00 104
ДА-233 CLUB 101 ЕDP-100 мл 1538.00 1230.00 123 10% 1384.00 1107.00 111
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1521.00 1217.00 122 10% 1369.00 1095.00 110
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1823.00 1458.00 146 10% 1641.00 1312.00 131
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609.00 1287.00 129 10% 1448.00 1158.00 116
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1150.00 920.00 92 10% 1035.00 828.00 83
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 899.00 719.00 72 0% 899.00 719.00 72
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 869.00 695.00 70 10% 782.00 626.00 63
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 624.00 499.00 50 10% 562.00 449.00 45
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 624.00 499.00 50 10% 562.00 449.00 45
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1066.00 853.00 85 10% 959.00 768.00 77
ДА-246 GUIPURE AND SILK EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНИ 1066.00 853.00 85 10% 959.00 768.00 77
ДА-249 LOVELY  SWEET SIXTEEN – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1007.00 806.00 81 10% 906.00 725.00 73
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2074.00 1659.00 166 10% 1867.00 1493.00 149
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1363.00 1090.00 109 10% 1227.00 981.00 98
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1007.00 806.00 81 10% 906.00 725.00 73
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 948.00 758.00 76 10% 853.00 682.00 68
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 774.00 619.00 62 10% 697.00 557.00 56
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 940.00 752.00 75 10% 846.00 677.00 68
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 802.00 642.00 64 10% 722.00 578.00 58
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320.00 256.00 26 30% 224.00 179.00 18
АСТ-03 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО МЛЕКО И МЕД со додаток на хидратантна крема 500 мл. 320.00 256.00 26 30% 224.00 179.00 18
АСТ-05 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН SILKE&SOFT со додаток на хидратантна крема Вит.Е 500 мл. 320.00 256.00 26 30% 224.00 179.00 18
АСТ-06 ASTONISH ОТСТРАНУВАЧ НА МУВЛА И ГАБИ 750 мл. 420.00 336.00 34 30% 294.00 235.00 24
АСТ-08 ASTONISH ШАМПОН ЗА ЧИСТЕЊЕ И ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ 750мл 440.00 352.00 35 30% 308.00 246.00 25
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420.00 336.00 34 30% 294.00 235.00 24
АСТ-12 ASTONISH ПАСТА ЗА ДОМАКИНСТВО 500 Гр. 440.00 352.00 35 30% 308.00 246.00 25
АСТ-13 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ШПОРЕТ 750 мл. 420.00 336.00 34 30% 294.00 235.00 24
АСТ-14 ASTONISH САПУН 75 Гр. 496.00 397.00 40 30% 347.00 278.00 28
АСТ-14-ПРЕМИУМ ASTONISH САПУН – ПРЕМИУМ 75 Гр. 540.00 432.00 43 30% 378.00 302.00 30
АСТ-15 ASTONISH OXY-PLUS ОТСТРАНУВАЧ НА ФЛЕКИ 350 Гр. 440.00 352.00 35 30% 308.00 246.00 25
АСТ-16 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА 840мл 620.00 496.00 50 30% 434.00 347.00 35
АСТ-17 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ ОСЕТЛИВИ АЛИШТА 840мл 620.00 496.00 50 30% 434.00 347.00 35
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440.00 352.00 35 30% 308.00 246.00 25
АСТ-19 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ 750 МЛ 569.00 455.00 46 30% 398.00 319.00 32
АСТ-20 ASTONISH ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ СО МАСЛО ОД ПОРТОКАЛ 569.00 455.00 46 30% 398.00 319.00 32
АСТ-21 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ КОЖА 250МЛ 496.00 397.00 40 30% 347.00 278.00 28
АСТ-22 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАМЕНЕЦ 750МЛ 499.00 399.00 40 30% 349.00 279.00 28
АСТ-25 СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОВИ СО МИРИС НА ЛАВАНДА 569.00 455.00 46 30% 398.00 319.00 32
РЦ-1 РЦ-1 Универзално Средство за чистење во домаќинството 765.00 612.00 61 20% 612.00 490.00 49
РЦ-2 РЦ-2 Средство за рачно миење садови 765.00 612.00 61 20% 612.00 490.00 49
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496.00 1197.00 120 20% 1197.00 958.00 96
РЦ-11 РЦ-11 Средство за чистење санитарии 640.00 512.00 51 20% 512.00 410.00 41
ФВ ФИЛТЕР ЗА ВОДA 2676.00 2141.00 214 5% 2542.00 2034.00 203
ФВ-УЛ ВЛOШКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВОДА 680.00 544.00 54 5% 646.00 517.00 51