ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

Акцијата трае од 03.02-08.02.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995.00 20% 2396.00
ГРЦ-90 GRACJA –   ХИДРАТАНТНА КРЕМА СО АЛОЕ – 50мл 680.00 20% 544.00
ГРЦ-92 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО КОЛАГЕН – 50мл 680.00 20% 544.00
ГРЦ-96 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО ОРХИДЕА ПРОТИВ БРЧКИ – 50мл 680.00 20% 544.00
ГРЦ-98 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО МАСЛО ОД РУЖИ И РЕТИНОЛ – 50мл 680.00 20% 544.00
ГРЦ-99 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ И КАЛЦИУМ  – 50мл 680.00 20% 544.00
ДВ-01 ОРГАНСКО СУВО ЗЛАТНО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЕЛО – 150 мл 1168.00 20% 934.00
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 598.00 25% 449.00
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 680.00 15% 578.00
БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699.00 20% 559.00
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 748.00 10% 673.00
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 544.00 10% 490.00
Дрф-01 ЗЛАТНО МАСЛО 1168.00 0% 1168.00
Дрф-05 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН 1236.00 0% 1236.00
Дрф-07 БАЛЗАМ КРЕМА СО НЕВЕН 1236.00 15% 1051.00
Дрф-08 РАСТ.МАСЛО 110 ЗА НЕГА НА ТЕЛО 1168.00 0% 1168.00
Дрф-09 БАЛЗАМ КРЕМА СО ВИТАМИН Е 1414.00 20% 1131.00
Дрф-10 ЗМЕЈОВА МАСТ 859.00 15% 730.00
Дрф-11 ШАМПОН ЗА КОСА – 100мл 619.00 15% 526.00
Дрф-12 ТИНКТУРА ЗА КОСА – 100 мл 875.00 20% 700.00
Дрф-13 СЕТ ЗА НЕГА НА КОСА 1494.00 15% 1270.00
Дрф-23 АЉАСКА ГЕЛ – 100 мл 440.00 0% 440.00
Дрф-25 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 200 мл 1205.00 0% 1205.00
Дрф-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН 500 мл 1530.00 20% 1224.00
Дрф-36 ТАБЛЕТИ МАГНЕЗИУМ И КАЛЦИУМ – 300 таблети 2657.00 0% 2657.00
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683.00 10% 615.00
Дрф-46 КАПСУЛИ СО ЛОСОСОВО МАСЛО – 220 капсули 2890.00 0% 2890.00
Дрф-47 ТАБЛЕТИ КВАСЕЦ СО СЕЛЕН ПЛУС -90 таблети 1739.00 10% 1565.00
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 879.00 0% 879.00
Дрф-74 БАЛЗАМ ЗА ВОЛНА – КОНЦЕТРАТ 442.00 40% 265.00
Дрф-78 КРЕМА СО ЈОЈОБА ЗА ТЕЛО 1074.00 25% 806.00
Дрф-90 АКТИВЕН КРЕМ Q-10 СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ – 100 мл 1380.00 40% 828.00
Дрф-95 Соактив Q-10 капсули 2370.00 15% 2015.00
Дрф-97 ВИТ. КАПС. СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕН.ШКОЛКА 3115.00 15% 2648.00
Дрф-102 ПАСТИЛИ СО ЦИНК И ВИТАМИН Ц – 90 таблети 1360.00 40% 816.00
Дрф-106 КАПСУЛИ СО МАСЛО ОД ЛОСОС 90 капсули 1335.00 10% 1202.00
Дрф-112 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО ВИТАМИН Е 966.00 40% 580.00
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 869.00 10% 782.00
Дрф-118-100МЛ ГЕЛ ЗА НОЗЕ И ВЕНИ 100мл 788.00 20% 630.00
Дрф-124 КИНЕСКО МАСЛО 1468.00 20% 1174.00
Дрф-126-100МЛ Р/С/Л БАЛЗАМ – 100мл 928.00 25% 696.00
Дрф-128 АЈС ГЕЛ 250мл. 620.00 20% 496.00
РЛ-152 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ СО ВИТ. Е – 250мл 739.00 15% 628.00
РЛ-155 РОЈАЛ – АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ 250мл 997.00 40% 598.00
РЛ-211 HYDROGEL – ЗА ЗГЛОБОВИ, МУСКУЛИ И КОЖА – 100мл 979.00 20% 783.00
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1164.00 10% 1048.00
РЛ-214 LIFT DE LUXE+ SERUM HYALURON – 50мл 1299.00 10% 1169.00
РЛ-221 РОЈАЛ ГАВЕЗ ГЕЛ 668.00 10% 601.00
Y-04 КОЊСКИ БАЛЗАМ KOJ ГРЕЕ – 250 мл 764.00 20% 611.00
Y-05 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ – 250 мл 699.00 20% 559.00
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 511.00 20% 409.00
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 549.00 0% 549.00
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766.00 10% 689.00
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 549.00 15% 467.00
Y-20 КРЕМА ОД ЦРВЕН ЛИСТ ОД ВИНОВА ЛОЗА – 250 мл 615.00 10% 554.00
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 482.00 20% 386.00
Y-22 КРЕМА СО ЗЕЛЕНОУСНА ШКОЛКА – 100 мл 582.00 15% 495.00
Y-23 КРЕМА СО ШЕА ПУТЕР – 250 мл 615.00 20% 492.00
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615.00 15% 523.00
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 615.00 20% 492.00
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759.00 30% 531.00
Y-27 КРЕМА СО ВИТАМИН Е – 923.00 30% 646.00
Y-28 КРЕМА СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 758.00 20% 606.00
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618.00 20% 494.00
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 643.00 20% 514.00
Y-31 РАСТИТЕЛНО МАСЛО ОД 101 БИЛКИ – 100 мл 699.00 15% 594.00
Y-32 КАЛЕНДУЛА НАТУРАЛ ПЛУС – 125 мл 568.00 25% 426.00
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478.00 25% 359.00
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 568.00 25% 426.00
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 20см 296.00 15% 252.00
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695.00 20% 556.00
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1730.00 20% 1384.00
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 4627.00 0% 4627.00
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5433.00 0% 5433.00
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-У, МОП-МФ, -МОП-С) 5933.00 0% 5933.00
МОП-СЕТ У МОП – СЕТ УНИВЕРЗАЛЕН (МОП-У, МОП-П, МОП-С) 5933.00 0% 5933.00
МОП-У МОП-УНИВЕРЗАЛНА КРПА ЗА ПОД 1012.00 0% 1012.00
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1012.00 0% 1012.00
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1012.00 0% 1012.00
МОП-П МОП-КРПА ЗА ПРОЗОРЦИ 1012.00 0% 1012.00
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177.00 10% 1059.00
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1738.00 0% 1738.00
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1738.00 10% 1564.00
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695.00 15% 591.00
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695.00 15% 591.00
МЧК-КОЛОРСЕТ МЧК-КОЛОРСЕТ (ПЛАВА, ЗЕЛЕНА,ЖОЛТА) 1738.00 10% 1564.00
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695.00 10% 626.00
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695.00 15% 591.00
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695.00 15% 591.00
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695.00 15% 591.00
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695.00 15% 591.00
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695.00 15% 591.00
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 989.00 10% 890.00
РП50-02 Chashmir Chopard – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini  – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-06 Nina – Nina Ricci – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-09 Chloe – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-12 Bvlgari – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-14 Hypnotic poison – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-15 Bright crystal absolu – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-16 Escada – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-18 Euphoria – Calvin Klein 1311.00 10% 1180.00
РП50-19 Coco mademoiselle – Chanel  – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-20 Obsession – Calvin Klein  – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1311.00 10% 1180.00
РП50-41 One million – Paco Rabanne  – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-43 Thrill men – Joop – 50мл 1311.00 10% 1180.00
РП50-45 Fuel for life – Diesel – 50мл 1311.00 0% 1311.00
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-12 Bvlgari 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-16 Escada 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93.00 10% 84.00
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93.00 10% 84.00
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 958.00 10% 862.00
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 729.00 10% 656.00
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1545.00 10% 1391.00
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1112.00 10% 1001.00
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1112.00 10% 1001.00
ДА-161 ARMADA BLACK ЕDP-100 мл 1452.00 10% 1307.00
ДА-169 ALMATINO BLACK ЕDТ-100 мл 1112.00 10% 1001.00
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1236.00 10% 1112.00
ДА-172 GALICE ЕDP-100 мл 1236.00 10% 1112.00
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1236.00 10% 1112.00
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576.00 10% 1418.00
ДА-185 JUST CONSIDER HEAVEN ЕDP-100 мл 531.00 10% 478.00
ДА-194 INCEPTION  ЕDP-100 мл 1298.00 10% 1168.00
ДА-195 NAVIGATOR  ЕDP-100 мл 1298.00 10% 1168.00
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 958.00 10% 862.00
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438.00 10% 1294.00
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438.00 10% 1294.00
ДА-233 CLUB 101 ЕDP-100 мл 1538.00 10% 1384.00
ДА-234 OFFICER GOLD ЕDP-100 мл 1754.00 10% 1579.00
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1521.00 10% 1369.00
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1823.00 10% 1641.00
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609.00 10% 1448.00
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1150.00 10% 1035.00
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 899.00 10% 809.00
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 869.00 10% 782.00
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 624.00 10% 562.00
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 624.00 10% 562.00
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1066.00 10% 959.00
ДА-246 GUIPURE AND SILK EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНИ 1066.00 10% 959.00
ДА-249 LOVELY  SWEET SIXTEEN – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1007.00 10% 906.00
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2074.00 10% 1867.00
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1363.00 10% 1227.00
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1007.00 10% 906.00
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 948.00 10% 853.00
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 774.00 10% 697.00
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 940.00 10% 846.00
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 802.00 10% 722.00
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320.00 10% 288.00
АСТ-03 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО МЛЕКО И МЕД со додаток на хидратантна крема 500 мл. 320.00 10% 288.00
АСТ-04 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО АЛОЕ ВЕРА И ЛОТУС со додаток на хидратантна крема 500 мл. 320.00 10% 288.00
АСТ-05 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН SILKE&SOFT со додаток на хидратантна крема Вит.Е 500 мл. 320.00 10% 288.00
АСТ-07 ASTONISH 5 во 1 ТАБЛЕТИ ЗА МАШИНА ПЕРЕЊЕ САДОВИ 42 пар. 790.00 10% 711.00
АСТ-08 ASTONISH ШАМПОН ЗА ЧИСТЕЊЕ И ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ 750мл 440.00 0% 440.00
АСТ-09 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ПОЛИРАЊЕ ДРВЕНИ ПОДОВИ 486.00 0% 486.00
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420.00 10% 378.00
АСТ-12 ASTONISH ПАСТА ЗА ДОМАКИНСТВО 500 Гр. 440.00 10% 396.00
АСТ-13 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ШПОРЕТ 750 мл. 420.00 10% 378.00
АСТ-14 ASTONISH САПУН 75 Гр. 496.00 10% 446.00
АСТ-15 ASTONISH OXY-PLUS ОТСТРАНУВАЧ НА ФЛЕКИ 350 Гр. 440.00 10% 396.00
АСТ-16 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА 840мл 620.00 10% 558.00
АСТ-17 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ ОСЕТЛИВИ АЛИШТА 840мл 620.00 10% 558.00
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440.00 10% 396.00
АСТ-21 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ КОЖА 250МЛ 496.00 10% 446.00
РЦ-3 РЦ-3 Средство за рачно миење садови 924.00 10% 832.00
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496.00 10% 1346.00
ФВ ФИЛТЕР ЗА ВОДA 2676.00 10% 2408.00
ФВ-УЛ ВЛOШКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВОДА 680.00 10% 612.00