Акцијата трае од 26.05-30.05.2018 година. Порачките ги примаме на e-mail: rsi@rsi-mk.com

Ознака за Нарачка Производи Редовна цена Процент на намалување Цена со Попуст
ВВ-ЏАМБО ЏАМБО ВРЕЌА ЗА ВАКУМИРАЊЕ –  60x45x30 cm 2995,00 25% 2246,00
ГРЦ-90 GRACJA –   ХИДРАТАНТНА КРЕМА СО АЛОЕ – 50мл 680,00 30% 476,00
ГРЦ-92 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО КОЛАГЕН – 50мл 680,00 30% 476,00
ГРЦ-96 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО ОРХИДЕА ПРОТИВ БРЧКИ – 50мл 680,00 30% 476,00
ГРЦ-98 GRACJA –   РЕВИТАЛИЗИРАЧКА КРЕМА СО МАСЛО ОД РУЖИ И РЕТИНОЛ – 50мл 680,00 30% 476,00
ГРЦ-99 GRACJA –   ХРАНЛИВА КРЕМА СО МАСЛО ОД НОЌНИЧЕ И КАЛЦИУМ  – 50мл 680,00 30% 476,00
ДВ-01 ОРГАНСКО СУВО ЗЛАТНО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЕЛО – 150 мл 1168,00 30% 818,00
ДВ-02 МАСЛО ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА НА БАЗА ОД ОРГАНСКО МАСЛИНОВО МАСЛО -250 мл 598,00 30% 419,00
РОЛОН ROYAL ROLL-ON NATURAL – НА БАЗА НА КР. КАМЕН 680,00 20% 544,00
БИОСАНОР БИОСАНОР ( Дентисепт ) 699,00 20% 559,00
Г.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 115гр. 748,00 25% 561,00
М.КАМЕН КРИСТАЛЕН КАМЕН 50гр. 544,00 25% 408,00
Дрф-01 ЗЛАТНО МАСЛО 1168,00 20% 934,00
Дрф-05 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН 1236,00 25% 927,00
Дрф-07 БАЛЗАМ КРЕМА СО НЕВЕН 1236,00 30% 865,00
Дрф-08 РАСТ.МАСЛО 110 ЗА НЕГА НА ТЕЛО 1168,00 10% 1051,00
Дрф-09 БАЛЗАМ КРЕМА СО ВИТАМИН Е 1414,00 40% 848,00
Дрф-10 ЗМЕЈОВА МАСТ 859,00 30% 601,00
Дрф-11 ШАМПОН ЗА КОСА – 100мл 619,00 20% 495,00
Дрф-12 ТИНКТУРА ЗА КОСА – 100 мл 875,00 20% 700,00
Дрф-13 СЕТ ЗА НЕГА НА КОСА 1494,00 25% 1121,00
Дрф-23 АЉАСКА ГЕЛ – 100 мл 440,00 10% 396,00
Дрф-25 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 200 мл 1205,00 10% 1085,00
Дрф-29 ВИТАМИНСКО РАСТИТЕЛЕН ШАМПОН 500 мл 1530,00 20% 1224,00
Дрф-36 ТАБЛЕТИ МАГНЕЗИУМ И КАЛЦИУМ – 300 таблети 2657,00 10% 2391,00
Дрф-38 ВИТАМИН Ц ВО ПРАВ – 40 гр 683,00 30% 478,00
Дрф-46 КАПСУЛИ СО ЛОСОСОВО МАСЛО – 220 капсули 2890,00 0% 2890,00
Дрф-47 ТАБЛЕТИ КВАСЕЦ СО СЕЛЕН ПЛУС -90 таблети 1739,00 30% 1217,00
Дрф-63 МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО 879,00 10% 791,00
Дрф-74 БАЛЗАМ ЗА ВОЛНА – КОНЦЕТРАТ 442,00 40% 265,00
Дрф-78 КРЕМА СО ЈОЈОБА ЗА ТЕЛО 1074,00 25% 806,00
Дрф-95 Соактив Q-10 капсули 2370,00 50% 1185,00
Дрф-97 ВИТ. КАПС. СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕН.ШКОЛКА 3115,00 20% 2492,00
Дрф-102 ПАСТИЛИ СО ЦИНК И ВИТАМИН Ц – 90 таблети 1360,00 50% 680,00
Дрф-106 КАПСУЛИ СО МАСЛО ОД ЛОСОС 90 капсули 1335,00 10% 1202,00
Дрф-112 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО ВИТАМИН Е 966,00 50% 483,00
Дрф-114 КОЊСКИ БАЛЗАМ – 500 мл 869,00 40% 521,00
Дрф-124 КИНЕСКО МАСЛО 1468,00 20% 1174,00
Дрф-126-100МЛ Р/С/Л БАЛЗАМ – 100мл 928,00 30% 650,00
Дрф-128 АЈС ГЕЛ 250мл. 620,00 40% 372,00
РЛ-152 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ СО ВИТ. Е – 250мл 739,00 15% 628,00
РЛ-155 РОЈАЛ – АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ 250мл 997,00 45% 548,00
РЛ-209 КРЕМ ПРОТИВ БРЧКИ ОКОЛУ ОЧИТЕ – 30мл 858,00 30% 601,00
РЛ-212 КРЕМА СО ЕКСТРАКТ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 50мл 1164,00 25% 873,00
РЛ-214 LIFT DE LUXE+ SERUM HYALURON – 50мл 1299,00 20% 1039,00
Y-01 МЛ.МАСТ СО ЕКСТРАКТ ОД НЕВЕН – 250 мл 1236,00 30% 865,00
Y-02 МЛ.МАСТ СО МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО – 250 мл 1205,00 30% 844,00
Y-04 КОЊСКИ БАЛЗАМ KOJ ГРЕЕ – 250 мл 764,00 30% 535,00
Y-05 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ – 250 мл 699,00 20% 559,00
Y-06 ГЕЛ ОД ПОЛЖЕВА СЛУЗ – 125 мл 1343,00 10% 1209,00
Y-07 ГАВЕЗ ГЕЛ – 250 мл 511,00 10% 460,00
Y-09 АРНИКА МАСТ СО ВИТАМИНИ – 250 мл 549,00 0% 549,00
Y-18 КРЕМА ОД КУЧЕШКИ ТРН – 250 мл 766,00 0% 766,00
Y-19 ГЕЛ ОД ЃАВОЛСКИ НОКТ – 250 мл 549,00 30% 384,00
Y-20 КРЕМА ОД ЦРВЕН ЛИСТ ОД ВИНОВА ЛОЗА – 250 мл 615,00 0% 615,00
Y-21 АЉАСКА ГЕЛ – 250 мл 482,00 30% 337,00
Y-22 КРЕМА СО ЗЕЛЕНОУСНА ШКОЛКА – 100 мл 582,00 20% 466,00
Y-23 КРЕМА СО ШЕА ПУТЕР – 250 мл 615,00 15% 523,00
Y-24 ГЕЛ ЗА СТАПАЛА – 250 мл 615,00 30% 431,00
Y-25 КРЕМА ЗА ЗАДЕБЕЛЕНА КОЖА – 100 мл 615,00 30% 431,00
Y-26 КОЊСКИ БАЛЗАМ СО 10 БИЛКИ – 500 мл 759,00 30% 531,00
Y-27 КРЕМА СО ВИТАМИН Е – 923,00 40% 554,00
Y-28 КРЕМА СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 758,00 30% 531,00
Y-29 ЛОСИОН ЗА ТЕЛО СО МАСЛИНОВО МАСЛО – 618,00 30% 433,00
Y-30 ЗЛАТНО МАСЛО – 100 мл 643,00 10% 579,00
Y-31 РАСТИТЕЛНО МАСЛО ОД 101 БИЛКИ – 100 мл 699,00 25% 524,00
Y-32 КАЛЕНДУЛА НАТУРАЛ ПЛУС – 125 мл 568,00 25% 426,00
Y-33 КРЕМА СО АРГАНОВО МАСЛО – 125 мл 478,00 25% 359,00
Y-34 ШАМПОН ЗА КОСА НА БАЗА НА ЧАЕВЕЦ – 250 мл 568,00 30% 398,00
КМО-20 КРПА ЗА ОПТИКА 20см х 20см 296,00 15% 252,00
КК-РЦ КРПА ЗА КУЈНА  ЖОЛТА 695,00 20% 556,00
РБ-2-СИВА ФИНА МЕТЛА СО СИВА РАЧКА 1730,00 15% 1471,00
МОП-СЕТ М МОП – СЕТ МАЛ (МОП-У) 4627,00 5% 4396,00
МОП-СЕТ Г МОП – СЕТ ГОЛЕМ (МОП-У, МОП-С) 5433,00 5% 5161,00
МОП-СЕТ П МОП – СЕТ ПОВЕЌЕНАМЕСКИ (МОП-У, МОП-МФ, -МОП-С) 5933,00 5% 5636,00
МОП-СЕТ У МОП – СЕТ УНИВЕРЗАЛЕН (МОП-У, МОП-П, МОП-С) 5933,00 5% 5636,00
МОП-МФ МОП-ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА 1012,00 0% 1012,00
МОП-С МОП-КРПА ЗА СУВО ЧИСТЕЊЕ 1012,00 0% 1012,00
МОП-П МОП-КРПА ЗА ПРОЗОРЦИ 1012,00 0% 1012,00
АКВАКРПА АКВА КРПА 1177,00 20% 942,00
ПРОЗОРСЕТ СЕТ ЗА ПРОЗОР (КП-РЦ, КПН , КПБ) 1738,00 10% 1564,00
ПРОЗОРСЕТ-Н СЕТ ЗА ПРОЗОР (КПН х3 ) 1738,00 10% 1564,00
РМ-РЦ РАКАВИЦА ОД УЛТРА МИКРО ВЛАКНА 765,00 15% 650,00
КП-РЦ КРПА ЗА ПРОЗОР 695,00 25% 521,00
КПН КРПА ЗА ПРОЗОР ПОРТОКАЛОВА 695,00 25% 521,00
МЧК-КОЛОРСЕТ МЧК-КОЛОРСЕТ (ПЛАВА, ЗЕЛЕНА,ЖОЛТА) 1738,00 25% 1304,00
МЧК-АЦТ-БЕЛА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -БЕЛА 695,00 25% 521,00
МЧК-РОЗЕ МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -РОЗЕ 695,00 25% 521,00
МЧК-ПЛАВА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ПЛАВА 695,00 25% 521,00
МЧК-ЗЕЛЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЗЕЛЕНА 695,00 25% 521,00
МЧК-ЖОЛТА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЖОЛТА 695,00 25% 521,00
МЧК-ЦРВЕНА МАЛА ВОЛШЕБНА КРПА -ЦРВЕНА 695,00 25% 521,00
КА-РЦ КРПА ЗА АВТОМОБИЛ 989,00 25% 742,00
РП50-03 Tresor – Lancome – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini  – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-07 Opium – YSL – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-08 D&G – Light blue – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-09 Chloe – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-10 Lady million – Paco Rabanne – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-11 Angel – Thierry – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-12 Bvlgari – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-14 Hypnotic poison – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-15 Bright crystal absolu – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-16 Escada – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-18 Euphoria – Calvin Klein 1311,00 10% 1180,00
РП50-19 Coco mademoiselle – Chanel  – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-20 Obsession – Calvin Klein  – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-21 La pour femme – Lacoste – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-22 Jill Sander – Style Soft – 50мл. 1311,00 10% 1180,00
РП50-43 Thrill men – Joop – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП50-45 Fuel for life – Diesel – 50мл 1311,00 10% 1180,00
РП-ТЕСТ-01 CHANEL 5 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-02 Chashmir Chopard 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-03 Tresor – Lancome 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-04 GABRIELA SABATINI – G.Sabatini 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-05 Cat Deluxe –Naomi Campbell 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-06 Nina – Nina Ricci 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-07 Opium – YSL 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-08 D&G – Light blue 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-09 Chloe 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-10 Lady million – Paco Rabanne 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-11 Angel – Thierry 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-12 Bvlgari 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-14 Hypnotic poison 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-15 Bright crystal absolu 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-16 Escada 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-18 Euphoria – Calvin Klein 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-19 Coco mademoiselle – Chanel 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-20 Obsession – Calvin Klein 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-21 La pour femme – Lacoste 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-22 Jill Sander – Style Soft 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-24 Chopard – Happy Spirit 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-41 One million – Paco Rabanne 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-43 Thrill men – Joop 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-44 Davidoff – Zino Davidoff 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-45 Fuel for life – Diesel 93,00 15% 79,00
РП-ТЕСТ-46 La nuit de la homme – YSL 93,00 15% 79,00
ВЕРОНА-ИНТЕНСЕ VERONA INTENSE ЕDP-100 мл 958,00 10% 862,00
ДА-34 DORIANE ЕDP-100 мл 729,00 10% 656,00
ДА-111 THALIUM ЕDТ-100 мл 1545,00 10% 1391,00
ДА-119 SANDERLING ЕDP-100 мл 1112,00 10% 1001,00
ДА-126 INCIDENCE ЕDP-100 мл 1112,00 10% 1001,00
ДА-161 ARMADA BLACK ЕDP-100 мл 1452,00 10% 1307,00
ДА-169 ALMATINO BLACK ЕDТ-100 мл 1112,00 10% 1001,00
ДА-171 DAGMAR ЕDP-100 мл 1236,00 10% 1112,00
ДА-173 FLYBACK ЕDТ-100 мл 1236,00 10% 1112,00
ДА-174 IVANHOE ЕDТ-100 мл 1576,00 10% 1418,00
ДА-185 JUST CONSIDER HEAVEN ЕDP-100 мл 531,00 10% 478,00
ДА-194 INCEPTION  ЕDP-100 мл 1298,00 10% 1168,00
ДА-195 NAVIGATOR  ЕDP-100 мл 1298,00 10% 1168,00
ДА-196 ACCOYA BLUE  ЕDP-60 мл 958,00 10% 862,00
ДА-230 CHESS BLACK ЕDP-100 мл 1438,00 10% 1294,00
ДА-232 CHESS SPORT ЕDP-100 мл 1438,00 10% 1294,00
ДА-233 CLUB 101 ЕDP-100 мл 1538,00 10% 1384,00
ДА-234 OFFICER GOLD ЕDP-100 мл 1754,00 10% 1579,00
ДА-235 PASSION SECRETE ЕDP-100 мл 1521,00 10% 1369,00
ДА-236 RICH MAN ЕDP-100 мл 1823,00 10% 1641,00
ДА-237 SILVER RING SPARKLE ЕDP-100 мл 1609,00 10% 1448,00
ДА-238 VERONA LOVE ЕDP-100 мл 1150,00 10% 1035,00
ДА-239 DORIANE LOVE ЕDP-100 мл 899,00 10% 809,00
ДА-242 ARTS EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 869,00 10% 782,00
ДА-243 CASSANDRA BOUQUET DE PIVOINES EDP 100 624,00 10% 562,00
ДА-244 CASSANDRA ROSE INTENSE  EDP 100 624,00 10% 562,00
ДА-245 COBRA PARFUM EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1066,00 10% 959,00
ДА-246 GUIPURE AND SILK EDP 100 мл – ОРИЕНТАЛНИ 1066,00 10% 959,00
ДА-249 LOVELY  SWEET SIXTEEN – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1007,00 10% 906,00
ДА-250 MADE IN LOVE EDP 100 мл POUR FEMME – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 2074,00 10% 1867,00
ДА-251 PERPETUAL PEARL EDP 100 мл – ОВОШНО ЦВЕТНИ 1363,00 10% 1227,00
ДА-252 ROMANTIC 100 мл – ОРИЕНТАЛНО ЦВЕТНИ 1007,00 10% 906,00
ДА-254 COBRA MAN EDT 100 мл 948,00 10% 853,00
ДА-255 COTTON CLUB EDT POUR HOMME 100 мл – ДРВЕНАСТИ 774,00 10% 697,00
ДА-256 JOE SORRENTO EDP POUR HOMME 100 мл  – ЦИТРУСНИ ДРВЕНАСТИ 940,00 10% 846,00
ДА-257 LA VOILE ROUGE EDP 100 мл – СВЕЖО АРОМАТИЧНИ 802,00 10% 722,00
АСТ-02 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО КОКОС 500 мл. 320,00 10% 288,00
АСТ-03 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО МЛЕКО И МЕД со додаток на хидратантна крема 500 мл. 320,00 10% 288,00
АСТ-04 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН СО АЛОЕ ВЕРА И ЛОТУС со додаток на хидратантна крема 500 мл. 320,00 10% 288,00
АСТ-05 ASTONISH АНТИБАКТЕРИСКИ ТЕЧЕН САПУН SILKE&SOFT со додаток на хидратантна крема Вит.Е 500 мл. 320,00 10% 288,00
АСТ-07 ASTONISH 5 во 1 ТАБЛЕТИ ЗА МАШИНА ПЕРЕЊЕ САДОВИ 42 пар. 790,00 15% 672,00
АСТ-08 ASTONISH ШАМПОН ЗА ЧИСТЕЊЕ И ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ 750мл 440,00 10% 396,00
АСТ-09 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ПОЛИРАЊЕ ДРВЕНИ ПОДОВИ 486,00 5% 462,00
АСТ-10 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТЕПИСИ И ТАПАЦИРАН НАМЕШТАЈ 750 мл. 420,00 15% 357,00
АСТ-12 ASTONISH ПАСТА ЗА ДОМАКИНСТВО 500 Гр. 440,00 15% 374,00
АСТ-13 ASTONISH СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ШПОРЕТ 750 мл. 420,00 15% 357,00
АСТ-14 ASTONISH САПУН 75 Гр. 496,00 15% 422,00
АСТ-15 ASTONISH OXY-PLUS ОТСТРАНУВАЧ НА ФЛЕКИ 350 Гр. 440,00 15% 374,00
АСТ-16 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА 840мл 620,00 15% 527,00
АСТ-17 ASTONISH БИО ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ ОСЕТЛИВИ АЛИШТА 840мл 620,00 15% 527,00
АСТ-18 ASTONISH ШАМПОН ЗА ПЕРЕЊЕ АВТОМОБИЛИ СО ВОСОК 750мл 440,00 15% 374,00
АСТ-21 ASTONISH СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ КОЖА 250МЛ 496,00 15% 422,00
РЦ-1 РЦ-1 Универзално Средство за чистење во домаќинството 765,00 15% 650,00
РЦ-2 РЦ-2 Средство за рачно миење садови 765,00 15% 650,00
РЦ-4 РЦ-4 Повеќенаменско Средство за чистење 1496,00 15% 1272,00
РЦ-11 РЦ-11 Средство за чистење санитарии 640,00 15% 544,00
ФВ ФИЛТЕР ЗА ВОДA 2676,00 15% 2275,00
ФВ-УЛ ВЛOШКА ЗА ФИЛТЕР ЗА ВОДА 680,00 10% 612,00